Bucse bronz Bz14

TIPUL BUCSELOR: 

Bucse cilindrice, Bucse conice, Bucse cu un guler, Bucse cu doua gulere.

DIMENSIUNI MINIME SI MAXIME: 

Diametrul interior minim este de Ø 15mm iar cel maxim este Ø 1350mm.

Lungimea minima a bucselor este de 20mm iar cea maxima este de 700mm.

MODUL DE FABRICARE:

Bucsele cu interiorul pana la Ø 69mm sunt realizate prin aschiere din bara laminata.

Bucsele cu interiorul peste Ø 70mm sunt turnate centrifugal metoda de turnare absolut sigura din punct de vedere a fisurilor sau a porilor, dupa care sunt prelucrate prin aschiere pana aproape de dimensiunea solicitata de client.

DESPRE ALIAJ: 

Bronz Bz14 este un aliaj compus din 85-87% cupru si 13-15% staniu conform stasului din care face paret STAS 197/2-83  SR ISO 427:1996.

CARACTERISTICI MECANICE: 

Duritate Brinell: Min. 85 

Rezistenta de rupere la tractiune: Min. 23

Alungire: Min: 2

Limita de curgere: Min: 17

Modul de turnare: TC

DOCUMENTE CARE INSOTESC MARFA LA LIVRARE: 

Aviz de insotire a marfii, Factura fiscala, Declaratie de conformitate, Certificat de calitate, Buletin de analiza spectrala.

CUM SE POATE LIVRA: 

Bucsele comandate de la firma noastra se pot expedia prin delegat pentru cantitatiile mari iar pentru cantitatile mai mici prin servicii de curierat rapid in urmatoarele judete: Alba, Arges, Arad, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Groj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Suceava, Tulcea, Timis, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.